Referencer

“Det har været en fantastisk givende oplevelse på alle måder, så afstressende”
“Jeg er kommet ind i mig selv, har genfundet mine sande værdier som skal efterleves lige nu og her”
“Jeg har landet mange indsigter og bekræftelser med mig selv og den måde jeg lever livet på”
“Så skønne omgivelser som var med til at jeg kunne give slip og mærke mig selv”
“Jeg fik grædt over et tab”
“Jeg har atter fået fat på min indre livsglæde og energi og føler mig meget taknemmelig”
“Det er et super velorganiseret og gennemtænkt retreat, som ikke kunne være bedre, kompetent og ikke-intimiderende”
“Jeg elsker jeres stil, den direkte måde at kommunikere på, jeres ro og smil smitter – I er et rigtig godt og overbevisende team”
Udtalelser fra kursister på Silent Sundheds Retreat aug. 16

– Hvad er din overordnede oplevelse af forløbet i Sundhedsklubben, sæt ord på?
Jeg har været vildt glad for forløbet. Det har været en forløsning at gøre noget for mig selv og komme i gang.

– Hvordan går det og hvordan har du tænkt dig at fastholde det sunde fremadrettet?
Kosten som jeg har omlagt, er jeg ikke i tvivl om at jeg kommer til at holde. Der har være så mange positive ting ved at ændre på kosten, at jeg ikke kunne forestille mig at gå tilbage
Motionen fortsætter med at være en fast del af mit liv nu.

– Hvad har dit konkrete udbytte været?
Vægttab 🙂 Men vigtigst af alt er, at jeg har ændret mit syn på kost. Jeg er blevet mere bevidst om at sundt ikke bare er sundt, men også syre/base sammensætning og hvordan man kan leve vegetarisk og sundt. Og så et fantastisk netværk, hvor vi har kunnet være lige som vi var og med hver vores udfordringer har fundet støtte i hinanden.

– Hvad synes du har været særlig godt?
At fokus ikke har ligget på vægttab, men på processen for at ændre livsstil og blive sund. En bedre udgave af sig selv, både mentalt og fysisk. Og så er jeg glad for at vi har talt om hvordan man ved at sige fra, siger ja til sig selv..
Sif, Medlem af Susanne’s Sundhedsklub

Jeg har været og er super glad for mit forløb hos Susanne i Sundhedsklubben. Jeg har stille og roligt fået hjælp til at udvikle sunde vaner på alle fronter i livet og er nu helt sikker på, at jeg ikke ville havet været næsten smertefri uden din hjælp. En bonus som jeg slet ikke havde forventet, da jeg startede hos Susanne.
Jeg får bevæget mig hver dag og nyder og er så glad og taknemlig for, at jeg nu kan gå. For et år siden kunne jeg ikke gå op til Netto og hjem. I dag går jeg bare. Det skal jeg huske at værdsætte.
Det som jeg synes er særligt godt i forhold til Susannes coaching er, at vi hver især gør tingene i vores eget tempo og at hun ikke presser os til at udvikle og ændre os på en standard måde.
Susanne er fantastisk anerkendende og hendes gode humør og store energi smitter.
Jeg går altid hjem topmotiveret og glad fra træning og møderne.
Hanne, Medlem af Susanne’s Sundhedsklub

Som administrerede direktør for en en af landets større finanskoncerner med 500 ansatte og 140.000 kunder har jeg igennem de sidste 20 år arbejdet med nogen af de dygtigste eksperter indenfor organisationsudviking og personlig udvikling.
Det troede jeg vel og mærket indtil jeg stiftede bekendtskab med Susanne Vang og indgik en aftale om et coachingforløb i sommeren 2014.
Forløbet var på alle måder anderledes end jeg havde forestillet mig og tidligere oplevet i min mange årige karrierer.
Hun evner at kombinere den personlige coaching, med et smittende postivt mindset og professionel rådgivning indenfor kost og fysisk udfoldelse.
Kompetencer som løftede min ydeevne fysisk og psykisk op i en helt ny liga, som var værdifuld i forbindelse med en meget stor virksomhedsovertagelse og et andet personlig krævende fysisk udviklingsprojekt.
Jeg vil anbefale enhver dansk topchef et personligt coachingforløb med Susanne Vang, da hun indenfor særligt dette segment af ledere besidder værdifulde kompetencer og en forståelse for den præmis man arbejder under som topchef.
xxx

I dag indløste jeg min julegave fra børnene – et madkursus hos Susanne. I mange år har jeg gerne villet blive vegetar og ændre livsstil uden at blive fanatisk. Kurset var starten på et sundere liv. Jeg kan varmt anbefale Susanne som på bedste og kyndigste vis tog os igennem vejledning om råvarer og en bred vifte af know how. For mig var det meget værd at der medfølger opskrifter og vejledning om hvor produkterne købes, så jeg kan starte familiens nye madvaner. Hyggelig eftermiddag i godt selskab og smagsfuldt og lækkert mad – flere kurser til mig tak.
J.J deltager på kursus i glutenfri, mælkefri, sukkerfri og vegetarisk kost jan. 16

Minus 20 kg på vægten. Løbet mit først ½ maraton få uger før min 50 års fødselsdag. Generelt meget mere glæde, energi og mod på livet….
Mere behøvede jeg egentlig ikke skrive som anbefaling oven på 1 års medlemsskab i Sundhedsklubben hos Susanne. Resultaterne taler for sig selv!
Men selvfølgelig er jeg ikke kommet sovende til disse sejre. Der har været ups og downs. Tider hvor jeg har haft lyst til at give op, hvor vægten har stået stille og det har regnet, når vi skulle til fællestræning, men det som har båret mig igennem ud over resultaterne, er det herlige fællesskab i Sundhedsklubben og Susanne evige support. Både live når vi mødes i skove og til de altid hyggelige aftener med dybe samtaler, når vi mødes til spisning hos Susanne, samt vores lukkede fb-gruppe, hvor vi deler sejre/nederlag og masser af gode tips.
Hverken Susanne eller vi andre kan få dig til at tabe dig eller bliver sundere. Det er dig, som skal gøre arbejdet, men du kan være sikker på at få mange nye vaner og viden, support, venskab, tårer og masser af grin.
Mit bedste råd: Hvis du VIRKELIG vil have forandring i dit liv, så skal du indstille dig på at committe dig til mere end nogle få måneder og gå fuldt ind i dit sunde liv med opbakning fra Susanne og Sundhedsklubben. Du vil ikke fortryde det!
G.M., medlem af Susanne’s Sundhedsklub

I sundhedsklubben (suppleret med individuelle coachingsessioner) har jeg arbejdet med alle aspekter af et sundt liv i balance. Med udgangspunkt i det der er særlig vigtigt for mig. Jeg er blevet klogere på mig selv og går hver gang derfra med super inspiration. Susanne skaber plads til alle og det er et rum, hvor man har lyst til at dele og andre deler deres tanker og udfordringer. Jeg er kommet meget nærmere et selvkærligt liv i balance, hvor det ikke handler om kure, men det gode sunde liv i overensstemmelse med de værdier, der er vigtige for mig.
C.H., medlem af Susanne’s Sundhedsklub

Du har hjulpet mig tilbage i balance, og du har lært mig en meget vigtig ting: Nemlig at JEG er den vigtigste i mit liv.
Da jeg startede i stress coachingforløbet hos dig for 2 ½ måned siden var jeg nedbrudt fysisk, havde mistet min selvtillid og selvværd og kunne ingenting overskue.
Nu er jeg fyldt med energi, dyrker regelmæssig motion fordi jeg prioriterer tiden til mig selv!, har fået redskaber som f.eks. mindfulness meditation til at genvinde mit overskud og jeg føler mig klar til at søge et nyt job og stille de nødvendige krav til mit fremtidige job og min fremtidige hverdag.
Jeg er heller ikke så bange for at komme ud af kontrol igen, da du har lært mig at mærke efter i maven og lytte til mig selv. Og jeg ved, at hvis jeg vakler, så kan jeg igen få hjælp og styrke hos dig.
Susanne, du er et fantastisk menneske at være sammen med og din søde, venlige, rolige, imødekommende væremåde har været mindst lige så vigtig for mig som dine ord.
Selv om jeg søgte mange svar hos dig, så fortalte du mig ikke direkte, hvad jeg skulle gøre. Du hjalp mig til selv at finde svaret, og når jeg ser tilbage, så giver det mig en stor styrke, at jeg selv var med til at tage beslutningerne. Men du guidede mig på nogle meget vigtige tidspunkter, og det gjorde en kæmpe forskel for mine handlinger.
Jeg føler mig på rette vej nu – jeg føler mig lykkelig – og min familie kan igen se glæden i mine øjne!
Lotte, coachingforløb

Det er en stor succes for mig at jeg er blevet medicinfri efter flere år med angstanfald og brugen af Cipramil. Herudover er det blevet en fast rutine for mig at motionere 3 gange om ugen og mine gigtsmerter er næsten forsvundet efter et forløb i Sundhedsklubben, hvor der har været intens fokus på kost, motion og psykologi – jeg er glad 😉
C.T., medlem af Susanne’s Sundhedsklub

Da jeg læste om din sundhedsklub i avisen i december måned, var jeg overvægtig, følte mig energiforladt og bare generel usund.
I dag (4 måneder senere) lever jeg et sundt og aktivt liv fyldt med overskud og energi. Det betyder, at jeg spiser sundt og motionerer regelmæssigt. Resultatet af dette er, at jeg har tabt 12,5 kg. og kan løbe 10 km uden problemer og dette kan jeg takke dig for.
Du er et fantastisk menneske og jeg har hele tiden haft dig ved min side med inspiration og ikke mindst motivation. Din støtte og tro på min styrke, har betydet at dette har kunnet lykkedes og det vil jeg tage med mig fremover. Du er altid positiv og i godt humør og det smitter til alle der er omkring dig.
Tak for nogle gode og inspirerende coachingsamtaler og ikke mindst for de fantastiske middage du har lavet til os, hvor der for mig, har åbnet sig en helt ny verden af muligheder til forskellig sund kost.
Også tak til de andre medlemmer i sundhedsklubben – jeg har nydt hver en løbetur med jer og de hyggelige aftener hos Susanne. Jeg kommer til at savne jer, men måske mødes vi på diverse skovstier en gang imellem?
Jeg er helt overbevist om at jeg nu ”er på rul” (for at bruge et af dine dejlige udtryk) og min sunde livsstil er kommet for at blive.
Charlotte, medlem af Susanne’s Sundhedsklub

Jeg har virkelig fået en masse godt ud af samtalerne med dig, Susanne.
Det bedste jeg har fået med mig gennem forløbet og samtalerne med dig, er at jeg har opnået ny indsigt og fået en større forståelse for at jeg kan eksistere uden sukker, som har været mit “belønnings-system”.
Jeg er også blevet meget opmærksom på, at det er en måde at håndtere livet på, med rødder langt tilbage i dårlige vaner. Jeg indser nu at alderen har gjort at jeg ikke kan “rende det værste af” mere for at komme ned i kilo. For hele mit system går ned ved selv et moderat sukkerindtag.
Jeg har nu besluttet at blive på min nye vej mod et godt helbred med fokus på at få bugt med det “væsen”, der havde indtaget min krop og psyke :)..
Kære Susanne, Jeg vil igen sige tak for at du gav mig mulighed for at få det vægttabs og sukkerstop forløb med dig:) Tusind tak for din coaching. Forløbet gav mig især den dyrebare lektie at jeg godt kan.
Tusind tak for din ekspertise og søde væren og tak for de opmuntrende samtaler og dine inspirerende mails!
Lone, coachingforløb

Jeg har været rigtig glad for at være med i Sundhedsklubben og savner det faktisk stadig.
Jeg er dybt taknemmelig for dine brugbare input om sund kost og nød vores træningsture.
Mange tusinde tak Susanne, du er det sødeste menneske og du gør mig i så godt humør – du er guld værd. Du er en ener, har altid sådanne nogle gode svar til alle mine spørgsmål.
Tak for dit kærlige sind og væsen, det er altid så rart at være sammen med dig, jeg har det altid så godt i dit selskab.
Tak for rigtig hyggelig aften med såååå fantastisk lækker mad du laver. Jeg glæder mig til at få alle opskrifterne så jeg kan eksperimentere herhjemme. Det var nogle gode, dybe og sunde snakke vi havde om det der betyder noget i livet og man føler sig så tryg i det forum, så man tør åbne sig og sige det man har på hjertet.
Du har gjort en forskel for mig! Det har været meget berigende at være med i din sundhedsklub.
Tina H., medlem af Susanne’s Sundhedsklub

Tak for et meget inspirerende og lærerigt kursus i sund, slankende og sygdomsforebyggende madlavning! Jeg håber du gentager konceptet snarest med nye dejlige opskrifter, for så vil jeg med igen. Dejligt at møde nye mennesker og sjovt at lave glutenfri, mælkefri, sukkerfri og vegetarisk mad sammen.
Marianne, deltager på kursus i glutenfri, mælkefri, sukkerfri og vegetarisk kost, aug. 14

Det var super hyggeligt og et meget inspirerende og oplysende Madkursus. Det var ikke mindst rigtig rigtig lækker og veltilberedt mad i vældig godt selskab. Der var en super god stemning blandt de fantastiske kvinder hvor kemien bare var perfekt. Jeg ser frem til at deltage igen og kommer med næste gang d. 11. oktober 2014.
Jeg overvejer kraftigt at melde mig ind i din sundhedsklub, dette for at styrke min evne til at fravælge den kost som jeg jo godt ved ikke er optimal for mig.
Charlotte, deltager på kursus i glutenfri, mælkefri, sukkerfri og vegetarisk kost, aug. 14

I vinteren 2014 havde vi et hold på 10 unge mødre – og deres babyer – fra Ung Mor Kalundborg.
Vi havde lejet varmtvandsbassinet i Synscenter Refsnæs og havde svømmelærer og livredder Susanne Vang Søgård som instruktør. Susanne er også coach, kostvejleder og instruktør i mindfullness.
Gennem 10 søndage tog Susanne sig af de unge mødre og deres børn. Det var en lidt sårbar gruppe, og Susannes uddannelsesbaggrund og allroundviden viste sig, at være af afgørende betydning for den gruppe af unge mødre, for hvem tilbuddet fra starten kunne virke lidt grænseoverskridende. Susanne fik, med sin imødekommende og fordomsfrie tilgang, hurtigt god kontakt til og ligeværdig dialog med de unge mødre.
Gennem sanglege og diverse små øvelser i bassinet blev mødre og børn fortrolige med vandet, og børnenes tryghed, velvære og sikkerhed smittede af på mødrene og omvendt. Susanne’s venlige og omsorgsfulde væremåde var i høj grad medvirkende til at forløbet blev en succes, som vi ønsker at videreføre til den kommende vinter. Vi kan derfor give Susanne de varmeste anbefalinger.
Minna Skytte, Lokalformand Red Barnet, juni 14

Jeg kan næsten flyve i dag 🙂 Har fået SÅ meget mere med hjem end jeg havde turdet håbe på. Tusind tak for en fantastisk og helt unik dag – Utrolig dejlige omgivelser, rigtig hyggeligt selskab, imponerende lækker mad, drikke, snacks. En masse god information og øvelser til  hvordan vi hver især kan gøre en indsats for selv at skabe et sundt, dejligt og positivt liv. Jeg har i den grad fået et spark og lysten til at gøre noget ved min egen sundhed. Er sikker på at I med jeres store indsats og positive sind giver en masse mennesker kickstarten til et gladere liv  J J
Glæder mig nu til en god nats søvn og til næste session. Endnu engang Tusinde tak.
Tina D., deltager på Sundhedsdagen 25. jan. 14  

Tusinde tak for en inspirerende dag – vi har virkelig tænkt over dagen i går og er nu blevet enige om at rydde op i skabe og fryser og gå i krig imod sukker, gluten og mejeriprodukter. Glæder mig.
Iben, deltager på Sundhedsdagen 25. jan. 14 

Susanne, det var skøn mad. Jeg havde frygtet, at vi alle skulle stå og kokkerere sammen, når vi ankom, men alt var klart og smukt anrettet. Det var delikat og spændende mad.
Juicen blev presset, så man kunne høre de økologiske grøntsager ”skrige”. Den smagte godt!
Den grønne drik var en manddomsprøve, og jeg kom udenfor min komfortzone.
Virkelig skønt at tale eksistentielle emner igennem på fuld tryk, der var gang i snakken hele tiden.
Camilla, deltager på Sundhedsdagen 28. sept. 13

I dag fik vi eksklusivt besøg af Coach og Sundhedsambassadør Susanne Vang Søgård, som inspirerede med mindfulness og sundhed.
Tak til Susanne, som selv havde lavet en masse lækre smagsprøver og taget med til os lige fra quinua-salat, hummus, gulerødder, knækbrød, juice med citron og ingefær og hjemmelavede dadelkugler. Susanne fortalte om motion, kost og mindfulness og har nu plantet nogle sunde frø i pigerne og gjorde virkelig en forskel i dag. Susanne lavede en guidet meditation og pigerne i Ung Mor gruppen blev så begejstrede og inspirerede! Susanne er en af dem der Walk the talk og så bliver man bare så glad af at være sammen med hende.
Susanne er en dygtig inspirator og formidler og kan varmt anbefales til en sundhedsdag.
Solveig Mørtz, Tovholder og Coach for UNG MOR, Kalundborg

Som tilknyttet teamleder på Camp True North har Susanne været en god rollemodel og har hjulpet teenagerne igennem en lærerig og udviklende proces. Med hendes rolige og rummelige facon, formår hun at få de unge mennesker til at føle sig trygge og skabe et tillidsfuldt rum – Hun stiller de skarpe spørgsmål som får selv de mest stille til at åbne sig op. Samtidig med at hun er stærk og sikker er hun også omsorgsfuld. Susanne er som natur optimistisk og er god til at se det positive i alle omkring hende. Susanne havde på Campen desuden ansvaret for undervisning i mindfulness og yoga som tiltrak mange deltagere.
Som ansvarlig leder af campen giver jeg hermed Susanne mine bedste anbefalinger.
Henrik Højstrøm, Lead-facilitator, Camp True North

”På en ungdomscamp for teenagere (14-15 år) fungerede Susanne Vang Søgård som teamleder for at holde styr på de unge og for at hjælpe med læring/udvikling i mindre grupper.
Jeg brugte Susanne fordi hun er ligetil, tager de unge seriøst og rent faktisk nyder hvad hun laver. Det var ikke fordi hun er uddannet coach hun var med, men fordi hun med sin empati og evner er i stand til komme under huden på de unge – på deres præmisser.
Sammen med de andre teamledere var Susanne med til at skabe et unikt sammenhold og energi de unge tager direkte med sig tilbage i skolen og i deres liv. Og den indsats er jeg og alle de andre involverede taknemmelige for!”
Peter Bæklund, ledelsesrådgiver og professionel coach, Klar Bevidsthed