Sundheds Coaching

Kost, motion og vægttab

Har du brug for en personlig vejleder og træner der støtter dig 100%?

Jeg har løsningen til dig der vil:
Stoppe med at spise for meget
Slippe din sukkertrang
Få brudt de usunde vaner så du undgår vægtsvingninger
Kommer ned på din idealvægt – og bliver der!

Din sundhed skal findes i balancen mellem sund kost, motion og dit mindset.

Vil du have professionel sparring på, hvordan du skal spise og opnå din optimale figur og vægt, så du bliver glad og tilfreds med dig selv?

sundhedJeg har positive erfaringer med at hjælpe mennesker med en sundere livsstil. Jeg støtter dig i at komme igang med at motionere, genfinde energien, ændre kostvaner og tabe dig og der bliver både arbejdet med mental og fysisk velvære.

Når vi arbejder med det mentale er fokus rettet mod værdier, motivation, forandringer, stress, selvværd og vaner. Når vi arbejder med det fysiske, sætter vi nogle mål, som jeg støtter dig i at nå. Jeg har et godt øje på DIG, din fremdrift og dine resultater hele vejen og hvis du har brug for det, træner jeg sammen med dig – for det handler om dig, din sundhed, dit selvbillede og din livskvalitet.

Livsstilsforløb

4 ugers kickstart program: Jeg tilbyder et intensivt 4 ugers program – hvor jeg screener dig som det første, så forløbet tilpasses netop dig og dine behov for forandring. Hvis du f.eks. gerne vil tabe dig, så finder vi frem til en løsning der skræddersys netop til dine udfordringer og det du har brug for, så du opnår de resultater vi sammen har sat. Jeg er med dig hele vejen!                             3 måneders intensivt program: Dette er et udvidet program, når du har brug for mig som støtte for en længere periode eller hvis du f.eks. gerne vil løbe et halvmarathon. Forløbet skræddersys til dig og har du brug for det, så træner jeg med dig. Fokus vil bla. være hvordan kommer du igang, hvordan holder du fast, hvordan undgår du skader, hvordan skal du spise osv. Her er der en tæt opfølgning fra min side.

Sommer tilbud:
[gview file=”http://susannevang.dk/wp-content/uploads/2013/10/Tilbud-sundhedscoaching-130514.pdf”]

Sundhedsklubben optager løbende nye medlemmer – se her:
[gview file=”http://susannevang.dk/wp-content/uploads/2013/10/Invitation-SUNDHEDSKLUB.pdf”]
Ring til mig, vi taler om det og lægger sammen en plan. Jeg er klar – er du?   

Spis dig slank og træn dig stærk