Coaching

Med nærvær og respekt tager jeg udgangspunkt lige netop der hvor du er, med det der er. Sammen finder vi frem til din vej gennem det, som er svært og ser situationen i et nyt perspektiv. Jeg arbejder ud fra overbevisningen om at tryghed, nærvær, anerkendelse, kontakt, indføling og dybde er af den største betydning, for at forandring og udvikling kan ske.

Jeg hjælper dig med at finde frem til det du har aller mest brug for og motiverer i udviklingen, så det giver mening og du oplever resultater i den rigtige retning med det samme.

Processen forløber gennem samtaler enten personligt eller via telefon eller Skype – det er helt op til dig. Første gang afsætter vi 1½ time til en indledende åben og tillidsfuld samtale, hvor der er god tid sat af. Her skaber vi klarhed over din livssituation og sætter et intenst fokus på det som har betydning for dig. Til de efterfølgende samtaler afsætter vi 1-1½ time. Jeg tilbyder coaching i et fredeligt lokale i Holbæk eller i nærheden af dig og evt. på arbejdspladsen.

Som det første laver vi en afklaring af et realistisk ønsket mål, på et vigtigt område i dit liv, hvor du gerne vil udvikle dig. Jeg stiller reflekterende spørgsmål, så du sammen med mig finder frem til, hvordan du bedst går i gang med at handle i den rigtige retning her og nu. Vi ligger alle inde med skjulte værdier og potentialer, dine får vi i samarbejde frem i lyset. Vi får også afdækket hvad og hvem der kan støtte dig, så alle dine behov, som giver dig mening i dit liv, bliver opfyldt. Vi skaber et overblik over handlemuligheder, og jeg giver dig effektive redskaber, der trækker dig i den rigtige retning og som vil gøre dig i stand til at få styr på dine omgivelser, så de arbejder for dig i stedet for imod dig. Vi afrunder samtalen ved at lægge en konkret beslutningsplan som giver mening for dig, så du opnår dit mål i overensstemmelse med dine ønsker og værdier. Jeg støtter og hjælper dig hele vejen i mål via coaching.